Ontspannen met een weldadige en verfrissende uitwerking. Zowel fysiek als psychisch relaxen.

Behandelingen

Als u mij inschakelt voor een behandeling van uw paard en/of hond, dan richt ik mij tijdens dit consult op het bewegend functioneren van uw dier. Actieve inbreng van uw kant is gewenst. U geeft en deelt informatie aan en met mij en na de behandeling verwacht ik van u dat u aan de gang gaat met adviezen en leefregels die ik met u zal delen. Ik doe een derde en u doet de rest, om uw dier weer eventueel pijnvrij, maar vooral met alle gemak te laten bewegen. Helaas kan ik u niet garanderen dat ik het probleem op kan lossen, maar ik kan wel garanderen dat ik daarvoor mijn best zal doen. Hiervoor kan ik indien gewenst, ook gebruik maken van een groot netwerk om mij heen van specialisten en deskundigen.

Over het algemeen ziet een consult en behandeling er als volgt uit;
U deelt uw informatie en uw hulpvraag, ik loop uw dier na middels aanraking (palpatie), ik check bewegingen en eventuele beperkingen hierin en eventueel stel ik u tussendoor vragen. Daarna ga ik over tot behandeling.
Hierbij maak ik gebruik van verschillende technieken, zoals; dry needling, fascie technieken, massage, bewegingstherapie, laser therapie en magneetveld therapie, advies en leefregels.