Ontspannen met een weldadige en verfrissende uitwerking. Zowel fysiek als psychisch relaxen.

Biocleanse detox voetenbad

Wat is de bio cleanse voetenbad?

Binnen de gezondheidszorg is er altijd ontwikkeling. Een van de nieuwere ontwikkelingen is de Biocleanse Technologies Field Enhacer Unit. Het apparaat welke door internationale wetenschappers en onderzoeker is gemaakt, heeft als doel als therapeutische hulpmiddel te ondersteunen bij revatilisering en welzijn. Een effectieve manier om je lichaam van meer energie te voorzien en tegelijkertijd te ontgiften. Je voelt je weer fitter en ervaart meer helderheid in je hoofd.

‘Rife en Schumann frequenties’

Rife&Schumann electro-therapie frequenties maken het voetenbad nog effectiever in combinatie met de technologie van ionisatie. Een extra krachtige werking dus door de combinatie van deze drie componenten. De reiniging tijdens behandeling van het Ionic Foot Bath is hiermee nog effectiever en je zal meer in balans komen. Dit systeem is momenteel de enige methode die Electro-frequenties gebruikt samen met een bio-charge die zowel veilig als compatible is met levende materie.

Hoe werkt het?

De Biocleanse unit produceert een complex geïoniseerd energieveld die eigen natuurlijke reiniging processen in het lichaam op cellulair niveau voor 48 uur na een sessie stimuleerd. Met andere woorden er wordt een energieveld geproduceerd dat via een speciale module wordt doorgegeven aan het water in het voetenbad en vervolgens via je voeten aan de rest van je lichaam. Gedurende 35 minuten lang, terwijl u relaxed (mobiele telefoons zijn tijdens het voetenbad verboden). Gedeeltelijk worden de gifstoffen via de poriën van je voeten afgevoerd. Dit zal zichtbaar zijn via de verkleuring van het water. Andere gifstoffen zullen het lichaam verlaten via zweten, urine, spijsvertering, maar ook via uw adem.
Ziektes fibreren ook op een bepaalde frequentie en wijzelf bestaan ook uit energie, pure natuurkunde. De Bio-cleanse wordt op een ‘ziekte-frequentie’ ingesteld en daarmee wordt er ‘ingetuned’ op de ziekte en dus ook het herstel.
Let op: Er zijn sommige mensen en websites die onjuiste informatie geven over dat de ‘gifstoffen eruit worden getrokken. Er is maar een klein deel van de stoffen dat daadwerkelijk word vrijgelaten tijdens dit proces.
NOOT: drink veel water! Dit mede om hoofdpijn te voorkomen. Minimaal 8 glazen per dag en het liefst over de hele dag verdeeld in slokken.

Waarom via de voeten?

In de voeten zijn alle lichamelijke functies terug te vinden (denk aan voetreflexologie). Via de voeten kunnen we dus doeltreffend te werk gaan via de 4 miljoen cellen die je voeten bevatten. De antioxidantcellen reizen door je lichaam wanneer je met je voeten in het voetenbad zit en binnen 20 minuten vindt er een ionisatie plaats door het hele lichaam. Tegelijkertijd komen er frequenties vrij door middel van het systeem. Denk aan de opera zangeres die met haar stem een glas kan breken. De frequenties vibreren door je hele lichaam en trillen het vuil rondom je cellen los en voeren het af. Zo kan je zeggen dat je als het ware jonger en schoner wordt op cellulair niveau en dat ga je zien. Hiernaast werkt het ook op energie niveau. Bij ieder voetbad zal je lichaam beter in staat zijn je energie op te slaan en begin je dus een reserve op te bouwen.

Indicaties:

– Bij giftige stoffen/ zware metalen
– (chronische) Vermoeidheid/ slecht slapen
– Depressie, stress en onrust
– Nierfalen, vermindere werking van de lever
– Lage weerstand/ slecht functionerend immuunsysteem
– Koorts, griep en pijn
– Nabehandeling van bestraling en chemo therapie
– Parasieten, pathogenen
– Arthritis, fibromialgie
– Eczeem en psoriasis
– Blootstelling aan veel straling (denk aan WIFI!)
– Onregelmatig leven (stewardess, gezondheidszorg)
– Topsporter (souplesse spieren)
– Beautybehandeling (je huid gaat ervan stralen)

Effecten:

– Geeft uw lichaam de energie om zichzelf te reinigen van zware metalen en een ernorm scala van toxins
– U voelt zich lichter en hebt veel meer energie
– Groter gevoel van welzijn.
– Vergroten van uw vitaliteit
– Cellulair age wordt verlaagd

Clienten lieten ook weten dat:

– Verminderd opgeblazen gevoel
– Pijn is verminderd
– Makkelijker ademhalen
– Onrustige huid is verminderd, levervlekjes zijn verdwenen
– Meer ontspannen
– Reacties op dat ik er jonger uit zie
– Beter geaard

Na gebruik van de CLENZ© technology op zoveel verschillende mensen heeft Nahaia Russ N.D. uit Nieuw Zeeland gemeldt dat ze merkt dat deze een nieuwe glans op hun huid gekregen hebben.
Er zijn vele andere aandoeningen en verschillende soorten kanker waarvan de oorzaak gekoppeld is aan zware metalen en chemische toxins, Clenz © Sessies zijn hoogstwaarschijnlijk de beste zorgverzekering en investering die er bestaat.

Systeem

Er zijn maar een paar kwalitatieve eenheden op de markt, maar velen van hen zijn zwakke apparaten die alleen het water verkleuren. De Wet van Bohr in atoomfysica zegt dat je minstens 13.6 volt nodig hebt om een watermolecuul uit elkaar te halen. Veel van de goedkope machines werken op 9-12 volt en ze leveren zelfs lagere spanning aan de array, dat is het deel dat in het water gaat. Een paar van de eenheden werken op 24 volt, en een paar van hen daadwerkelijk leveren van een volledige 24 volt aan de array. Dit zijn de eenheden die voordelen voor de gebruikers opleveren. De Biocleanse is een kwaliteits unit.
De Clenz © & Rife Technology die ik gebruik heeft de volle 24 volt in gebruik.
Het voetbad supplementeert negatieve ionen op een nog efficiëntere manier dan bij lucht ionisatie of bij het baden. Door middel van de voeten, kunnen we een kleine hoeveelheid water ioniseren en een hoge concentratie van ionen, waardoor het makkelijker wordt overgebracht door osmose.

Rife Frequenties

Rife machines gebruiken ultrasound om ziektekiemen te doden. Elke kiem of patogeen heeft zijn eigen resonantiefrequentie die zoveel zal trillen en shaken totdat zjin structuur wordt verstoord. Net als een operazanger die een wijnglas kan kapot breken met zijn/haar stem. Rife ultrasound is duizenden malen zwakker dan de gewone ultrasound die gebruikt wordt om babies te bekijken in de baarmoeder bij een echo. Het is een niet-invasieve/ en niet-toxische behandeling met geen enkele bijwerking.
In 1992 heeft Bruce Taino van Taino Technology in Washington bepaald dat de gemiddelde frequentie van het gezonde menselijke lichaam 62-78Hz is. Wanneer deze frequentie lager wordt, wordt het immuunsysteem aangetast als het naar 58Hz daalt, dan komen er verkoudheids- en griep symptomen. Bij 52Hz komt er Epstein Barr en bij 42Hz kanker. De meeste bacterien, virussen en andere pathogenen hebben een hele zwakke laag aan de buitenkant. Wanneer de juiste frequentie naar ze toe wordt gericht, zullen ze oplossen en uit elkaar vallen zonder enig gevaar voor de zoogdiermembranen en celorganellen.
Royal Raymond Rife staat bekend om zijn behandeling van terminaal zieke kankerpatiënten. Toen hij zijn frequentie-instrument in de jaren 1930 gemaakt had, was zijn werk zo ver voor zijn tijd, dat het niet begrepen werd, en de FDA en AMA hebben hard gevochten om deze wetenschap weg te houden van het publiek, zo hebben ze bijvoorbeeld zijn microscoop in beslag genomen, een mechanisch wonder van 5280 onderdelen en een vergrotingsfactor van 20 maal zo groot als alle andere en hebben ze hem ook in de gevangenis gestopt. Zijn werk leefde verder en na 80 jaar lang ondergronds research, hebben ze de informatie geproduceerd die we op de dag van vandaag gebruiken. (Nu FDA geregistreerd).

Schumann Resonancies

De Schumann resonanties zijn quasi – staande elektromagnetische golven die in de elektromagnetisch geholte van de aarde (de ruimte tussen het oppervlak van de aarde en de ionosfeer) bestaan. Te vergelijken met golven op een koord, ze zijn niet de hele tijd aanwezig zijn, maar moeten worden ‘ opgewekt ‘ om te worden geobserveerd. . Ze worden niet veroorzaakt door iets intern in de aarde, de korst of de kern. Ze lijken samen te hangen met de elektrische activiteit in de atmosfeer, met name tijdens het onweren. Ze komen tevoorschijn op verschillende frequenties maar in het bijzonder bij 7,8 (sterkste), 14 , 20 , 26 , 33 , 39 en 45 (zwakste) Hertz met een dagelijkse variatie van ongeveer 0,5 Hertz. Zolang de eigenschappen van het elektromagnetisch gehalte van de aarde ongeveer gelijk blijven, blijven deze frequenties hetzelfde.
Elektrovervuiling kan ervoor zorgen dat we meer gestresst , vermoeid en uit balans voelen. Laboratorium onderzoek heeft aangetoond dat blootstelling van levende cellen aan de Schumann Resonantie zorgt voor en ‘bescherming’ tegen ambient EMF’s, waardoor de cellen hun immuunsysteem verbeteren, en de absorptie van depressie-inducerende stoffen verminderen.
Sommige onderzoekers zijn van mening dat door het produceren van een 7,83 Hz puls met een field-generator (Schumann -apparaat), kunnen we de effecten van de irritante kunstmatige velden tegen gaan. Door het natuurlijke ritme van de aarde na te bootsen, kunnen we onszelf voorzien van (althans in onze directe omgeving) een veel gezondere omgeving.
De Biocleanse Unit is een generator van de Schumann -frequentie, het pulserende ritme van de aarde zelf!